Styret

Drammen kommune eiendomsutvikling AS ledes av et styre bestående av medlemmer med kompetanse innenfor by- og eiendomsutvikling.

 

Steinar Manengen
styrets leder

Er i dag rådgiver for flere eiendomsaktører. Har vært administrerende direktør i KLP Eiendom i en årrekke og har en rekke styreverv, bl.a. som styreleder i Undervisningsbygg KF i Oslo.

Paul E. Lødøen
styrets nestleder

Var administrerende direktør for Oslo S Utvikling AS med ansvar for utbyggingen av Barcode i Bjørvika. Har tidligere vært konsernsjef i NCC Norge og har også betydelig erfaring fra utbygging internasjonalt. Han sitter i en rekke styrer i betydelige selskaper.

Inger Marie Bodin Åkvåg
styremedlem

Advokat og partner i Svensson Nøkleby. Har erfaring innen fast eiendom og jobber hovedsakelig med eiendomstransaksjoner /aksjesalgsavtaler, eiendomsutvikling, husleie, tingsrett og reklamasjoner/tvister knyttet til fast eiendom.

Hege Wiik Haukeland
styremedlem

CFO i Espos Norge AS. Siviløkonom med variert erfaring fra revisjonsbransjen. Har arbeidet som rådgiver med eierstyring og finansiering i Drammen kommune. Flere styreverv i eiendomsbransjen.

Det er ingen som liker spam, det gjør ikke vi heller. Vi vil kun sende e-post som er relevant til vårt nyhetsbrev og du kan når som helst melde deg av.

Vil du bli vår partner?

Vi ønsker oss partnere som kan identifisere seg med våre retningslinjer for etikk og samfunnsansvar. Vi vil gjerne samarbeide med aktører som vil bygge opp under kommunens visjon «Byvekst med kvalitet».
Samarbeid med oss