Styret

Drammen kommune eiendomsutvikling AS ledes av et styre bestående av medlemmer med bred erfaring fra næringslivet.

Morten André Yttreeide
Styrets leder

Bedriftsrådgiver i egen virksomhet siden 2003, og parallelt engasjert med portefølje av styreoppdrag. Erfaring fra flere bransjer, både innen offentlig og privat eiet virksomhet.

Charlotte Wickman Kvamme
Styremedlem

Advokat og partner i Fulford Pettersen & Co Advokatfirma, med særlig kompetanse innen selskaps- og skatterett, kontraktsrett og generell forretningsjuridisk rådgivning.

Hege Wiik Haukeland
Styremedlem

Utdannet siviløkonom fra Heriot-Watt University, Edinburgh og Master i revisjon og regnskap fra NHH. Statsautorisert regnskapsfører. Driver egen konsulentvirksomhet som rådgiver innenfor økonomistyring og økonomiledelse. Bred erfaring fra privat virksomhet, offentlig forvaltning og variert styreerfaring.

Trond Julin
Styremedlem

Jobber i dag som rådgiver med egen virksomhet og styreverv. Trond har i mange år vært leder og har lang og bred styreerfaring fra både private selskaper og offentlige foretak. Han er utdannet samfunnsøkonom og har en MBA i økonomistyring og ledelse fra NHH.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt hvis du ønsker å få relevante artikler om DKEU, prosjektene våre og bransjen i innboksen din.

Det er ingen som liker spam, det gjør ikke vi heller. Vi vil kun sende e-post som er relevant til vårt nyhetsbrev og du kan når som helst melde deg av.