Kontorlokaler til leie på Tangenkaia

I Tollboden på Tangenkaia er det et kontor på ca. 32 kvm ledig. Rommet kan enten leies ut til én bedrift eller som fire enkeltstående kontorplasser. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor bygget. 

Les mer om kontoret i Tollboden her.

I Skur 2 er det et ledig kontorlokale på ca. 300 kvm. ledig. Lokalet har plass til 13-15 kontorarbeidsplasser. Det er i tillegg flere rom som kan brukes som møterom/stillerom. Lokalene er lyse og fine, og det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor bygget. 

Les mer om kontorlokalet i Skur 2 her.

Både Tollboden og Skur 2 ligger på Tangenkaia i Drammen. Det ligger ca. 15 minutter fra Drammen stasjon og kort vei fra av- og påkjøring til E18 på Bangeløkka. 

Det er ingen som liker spam, det gjør ikke vi heller. Vi vil kun sende e-post som er relevant til vårt nyhetsbrev og du kan når som helst melde deg av.